Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Nekas nav gardāks vasarā par aukstu, garšīgu saldējumu. Vēl jo vairāk, ja tas ir pašu taisīts, no sarkaniem un sulīgiem ķiršiem, veselīgā grieķu jogurta un nedaudz medus.
240Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 7
250 gķirši (bez kauliņiem)200 ggrieķu jogurts1 ĒKmedus1 citrona miziņa saldējuma formiņas un kociņi

Sagatavošana

1

Ķiršus, jogurtu, medu un smalki sarīvētu citrona miziņu liek blenderī un sasmalcina, līdz iegūta vienmērīga masa.

2

Saldējuma masu lej saldējuma formiņās un liek saldētavā uz divām stundām, lai saldējums sastingtu. Kad saldējums sabiezējis, katrā formiņā ieliek pa saldējuma kociņam, un saldē, līdz saldējums stingrs.

3

Gatavos saldējumus ņem laukā no saldētavas, formiņas uz īsu brīdi iemērc karstā ūdenī, un ņem laukā.

Lai labi garšo!

Tasty.lv padoms: ja mājās nav speciālo formiņu, saldējumu droši var saldēt kastītē.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!