Foto: Shutterstock
Ļoti vienkārša un garda vistas stilbiņu gatavošanas recepte. Ja pacietīgi sutināsi stilbiņus, līdz marināde būs iztvaikojusi, iegūsi lipīgi glazētus vistu stilbiņus ar saldskābi asu garšas buķeti.

::recepte::

Lej katliņā ūdeni, balzamiko etiķi un sojas mērci, pievieno cukuru, ķiplokus un nelielu čili piparu. Maisot silda, līdz cukurs izšķīdis. Mērcē iegulda vistu stilbiņus, strauji uzvāra, noregulē nelielu karstumu un, nosedzot ar vāku, sutina stilbiņus 20 minūtes.

Noņem vāku, palielina uguns intensitāti un, ik pa brīdim pagrozot, turpina karsēt, līdz mērce sabiezē un kļūst par saldi lipīgu glazūru.

Pasniedzot glazūru lej pāri stilbiņiem.

::!recepte::

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!