Foto: Publicitātes foto
Vienkārša cepta bute ir visgaršīgākā, to praktiski nav iespējams sabojāt (ja vienīgi pārcepot)!

::recepte::

Liek veselus piparus krāsnī un cep aptuveni 20 minūtes.

Notīra butes un apcep zeltaini brūnas no abām pusēm.

Pārkaisa zivis ar piedevu un liek krāsnī. Dažas minūtes cep krāsnī 180°C temperatūrā.

Gatavo čatniju:

Nomizo un sakapā sīpolu un cep eļļā līdz al dente gatavībai.

Pievieno dzērvenes, cukuru un sāli un sautē uz mazas uguns aptuveni 30 minūtes. Ļauj atdzist un pievieno Provansas garšaugus.

::!recepte::

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!