Foto: Publicitātes foto
Laba ideja sildoši omulīgām vakariņām. Pagatavo rudens sēnes Vidusjūras gaumē un pasniedz tās ar kukurūzas polentu vai rīsiem.
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
400 gmalta liellopu gaļa1 ĒKtomātu pasta pēc garšasSanta Maria akmens sāls eļļa cepšanai1 burkāns1 sīpols300 gsēnes (tādas, kuras nav jāvāra)2 seleriju kāti2 tomāti pēc garšasSanta Maria ķiplokpipari4 TKSanta Maria piedevas maltai gaļai

Sagatavošana

1

Sakapā visus dārzeņus un sēnes un apcep eļļā līdz al dente gatavībai.

2

Pievieno malto gaļu un turpina cept. Pievieno tomātu pastu, piedevas un nedaudz ūdens.

3

Sautē, līdz viss ir mīksts, un pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem, kukurūzas polentu (kukurūzas putraimu putru) vai svaigiem lapu salātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!