11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gmalta liellopu gaļa1 ĒKtomātu pasta pēc garšasSanta Maria akmens sāls eļļa cepšanai1 burkāns1 sīpols300 gsēnes (tādas, kuras nav jāvāra)2 seleriju kāti2 tomāti pēc garšasSanta Maria ķiplokpipari4 TKSanta Maria piedevas maltai gaļai
Sagatavošana
1
Sakapā visus dārzeņus un sēnes un apcep eļļā līdz al dente gatavībai.
2
Pievieno malto gaļu un turpina cept. Pievieno tomātu pastu, piedevas un nedaudz ūdens.
3
Sautē, līdz viss ir mīksts, un pasniedz ar rīsiem, kartupeļiem, kukurūzas polentu (kukurūzas putraimu putru) vai svaigiem lapu salātiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit