Ļoti ātri pagatavojamu vakariņu ideja tex-mex cienītājiem - burito ar liellopa gaļas strēmelītēm un saldo papriku.
15Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gstrēmelītēs sagriezta liellopa gaļa1 iepakojums Santa Maria burito garšvielu maisījuma1 saldā paprika1 iepakojums Santa Maria kviešu miltu tortilju asā tako mērce vai Santa Maria sarkano tomātu salsa PIEDEVĀM: salātlapas šķēlēs sagriezts tomāts rīvēts siers Santa Maria gvakomoles mērce

Pagatavošana

1

Apcep gaļu sviestā. Pievieno garšvielu maisījumu un strēmelītēs sagrieztu saldo papriku. Apmaisa un sautē bez vāka 2-3 minūtes.

2

Tortiljas uzsilda cepeškrāsnī vai mikroviļņu krāsnī, kārto uz tām gaļu un papriku.

3

Pāri kārto pārējās piedevas un pievieno tako mērci. Satin burito un bauda.

Padoms: lai burito būtu sātīgāks, pievieno pildījumam vārītus rīsus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!