Foto: Publicitātes foto
Piecpadsmit minūšu darbošanās pie plīts un rezultāts – garda un sātīga maltīte. Uzmanies ar sāls pievienošanu, jo kaperi un žāvētais lasis satur pietiekami daudz sāls. Recepti piedāvā bloga "Lindas Virtuve" autore Linda Tellgrena.

Pagatavošanas gaita soli pa solim:



::recepte::Katlā uzvāri ūdeni, pievieno sāli un ieber penni. Vāri aptuveni 6-7 minūtes līdz al dente gatavībai. Ūdeni nolej, bet 50ml ūdens saglabā.

Karstai pastai uzreiz pievieno plānās šķēlītēs sagrieztu sīpolu, krēmsieru, dilles un kaperus. Izmaisi.

Ja nepieciešams, krēmīgumam vari pievienot malā nolikto ūdeni, kurā vārījās pasta. Beigās iemaisi laša gabaliņus.

::!recepte::

Ēdienu pārber ar dillēm un svaigi maltiem melnajiem pipariem. Pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!