Garda biešu zupa, kas pagatavota no tītara gaļas. Tasty.lv "Zupu konkursam" to iesūtījusi lasītāja Evija. Viņas ģimene to ļoti iecienījusi izteiktās un vienreizējās garšas dēļ.
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 lūdens500 gtītara gaļa3 lieli burkāni8 vidēja izmēra kartupeļi500 gmarinētas bietes sāls pipari
Pagatavošana
1
Katliņā lej ūdeni un ieliek tītara gaļas gabalus. Tītara buljonu vāra, līdz tas izteikti piesātināts, aptuveni stundu. Kad buljons uzvārīts, tītara gabaliņus ņem laukā.
2
Pēc tam buljonā liek burkānu gabaliņus. Pēc kāda mirkļa kartupeļus.
3
Kad kartupeļi pāris minūtes pavārījušies, zupai liek klāt marinētās bietes un nelielos gabaliņos sagrieztu novārīto tītara gaļu. Kādu brīdi pavāra, līdz burkāni un kartupeļi mīksti.
4
Gatavo zupu pasniedz ar krējumu un lociņiem.
Iesūtīja: Evija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit