9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 ĒKeļļa600 gmenca0.5 glāzerīvmaize2 ĒKkapāti pētersīļi2 ķiploka daiviņas4 ĒKcietais siers šķipsnamelnie pipari2 ĒKsviests1 citrons
Sagatavošana
1
Liek karsēties cepeškrāsni uz 200°C, sagatavo keramikas panniņu, to ietaukojot. Sagriež mencu četros porciju gabalos un liek sagatavotajā pannā.
2
Bļodā samaisa rīvmaizi ar kapātiem pētersīļiem, smalki sagrieztiem ķiplokiem, smalki rīvētu Parmezāna sieru un svaigi maltiem melnajiem pipariem. Maisījumu vienmērīgi sadala uz katra zivs gabaliņa, pa virsu liekot sviesta piciņas.
3
Liek pannu karstā cepeškrāsni un cep apmēram 20 minūtes, līdz zivs ieguvusi baltu, matētu toni, bet drupačas sakusušas un kļuvušas zeltaini brūnas.
4
Pasniedz ar citrona daiviņām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit