Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Zupa, kurā šoreiz izcelsies nevis pievienotās garšvielas, bet gan pašas sastāvdaļas – Savojas kāposts, kartupeļi, sīpoli un kreptīgās čorizo desas šķēlītes. Ja nu bez sāls un pipariem absolūti nevar iztikt, tad zupai pievieno drusciņu garšvielu.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 lverdošs ūdens3 kartupeļi1 liels sīpols175 glielas Savojas kāposta lapas225 gčorizo desa

Pagatavošana

1

Verdošu ūdeni ielej katliņā, pievieno smalkās šķēlītēs sagrieztus kartupeļus un šķēlītēs sagrieztu sīpolu.

2

Katliņam uzliek vāku un vāra aptuveni 10 minūtes.

3

Pēc tam zupai pievieno saplucinātas Savojas kāpostu lapas un visu vāra vēl trīs minūtes.

4

Uzkarsē nelielu pannu un tajā liek apcepties šķēlītēs sagrieztu čorizo desu – apcep aptuveni piecas minūtes, līdz pannā redzami desas tauciņi.

5

Zupu lej bļodiņās, pa virsu kārtojot desas šķēlītes. Pēc garšas pievieno vēlamās garšvielas (pētersīļus, sāli, piparus).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!