15Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 lieli greipfrūti4 TKbrūnais cukurs2 TKkanēlis
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
2
Greipfrūtus nomazgā un pārgriež uz pusēm. Greipfrūtu pusītēm uzmanīgi nogriež arī nelielu daļu no mizas to apakšā, lai tie uz cepamās pannas neapgāztos.
3
Augļu pusītes izkārto uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepampapīru vai foliju.
4
Nelielā trauciņā sajauc brūno cukuru kopā ar kanēli. Cukura un kanēļa maisījumu vienlīdzīgi uzbārsta uz greipfrūtu pusītēm.
5
Augļus ieliek cepeškrāsnī un cep aptuveni 10 minūtes (vai mazāk, ja cukurs ātri izkusis un augli gribas baudīt svaigāku).
6
Kad greipfrūti gatavi, ņem laukā no cepeškrāsns un ēd ar karotīti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit