30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
100 gsviests (istabas temperatūrā)200 gcukurs2 olas (papildu ola cepumu apsmērēšanai)80 mlpiens500 gmilti10 gcepamais pulveris
Sagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 190°C, sagatavo cepamo plāti, to izklājot ar cepamo papīru.
2
Sakuļ sviestu ar cukuru, līdz veidojas gaisīgs krēms. Pievieno olas, pienu un sakuļ. Pēc tam pievieno miltus, cepamo pulveri, sajaucot viendabīgu mīklu.
3
Darba virsmu apkaisa ar miltiem, uz tās izrullē mīklu samērā biezā plāksnē, apmēram 6-7 mm.
4
Ar izvēlētu formiņu vai glāzi izspiež cepumiņus, tos liek uz sagatavotās plātnes. Pēc tam cepumus apsmērē ar sakultu olu un liek karstā cepeškrāsnī. Cep apmēram 15 minūtes, līdz koržiki brūni un gatavi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit