Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press

Vai esi kādreiz pamēģinājis avokado apcept uz pannas? Ja nē, tad laiks izmēģināt ko jaunu – uz pannas apceptas bekona šķēlītes, avokado un ķirštomāti būs lieliska maltīte vēlajām brokastīm vai pusdienām.

15Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 šķēlesbekons1 avokado60 gķirštomāti

Sagatavošana

1

Uz grilpannas pāris minūtes apcep bekona šķēles.

2

Avokado nomizo un sagriež aptuveni astoņās biezās šķēlēs. Uz pusēm sagriež arī ķirštomātus.

3

Bekonu apgriež uz otru pusi, uz pannas saliek arī avokado un ķirštomātus. Visu apcep dažas minūtes, līdz bekons kļūst kraukšķīgs, tomāti mīksti, bet avokado sāk apbrūnēt.

4

Pēc tam sastāvdaļas saliek vienādās daļās uz diviem šķīvjiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!