Фото: Shutterstock
Mīkstu zaļo lēcu salāti ar svaigiem ķirštomātiem, svaigām spinātu lapām un kraukšķīgu sarkano sīpolu. Vienkārša un ātri pagatavojama maltīte veģetārām pusdienām vai piedeva vakariņām.
15recipe.minutes
9recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

recipe.portions: 4
400 gvārītas zaļās lēcas250 gķirštomāti1 liels sarkanais sīpols150 gspināti saujapētersīļi3 ĒKolīveļļa3 ĒKbaltvīna etiķis pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari

recipe.preparation

1

Iepriekš izvārītas zaļās lēcas saber salātu bļodā. Pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, spinātu lapas, ripiņās sagrieztu sarkano sīpolu, sakapātus pētersīļus un visu apmaisa.

2

Nelielā bļodiņā kārtīgi samaisa olīveļļu ar baltvīna etiķi. Pēc tam mērci pārlej salātiem, tos kārtīgi apmaisa.

3

Pirms pasniegšanas pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !