Фото: Shutterstock
Ideāla recepte steidzīgajai ikdienai. Zaļo zirnīšu sautējums kārtīgi pabaros, tam nav nepieciešamas neskaitāmas sastāvdaļas un arī gatavošanas laiks ir visai īss. Šis noteikti ir ļoti labs veids, lai atklātu, cik dažādi un gardi pagatavojami saldēti zaļie zirnīši.
25recipe.minutes
6recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

recipe.portions: 2
400 gsaldēti zaļie zirnīši1 gab.sīpols150 gbekons200 mlsaldais krējums pēc garšassāls pēc garšasgaršaugu maisījums

recipe.preparation

1

Kamēr gatavo pārējās sastāvdaļas, atlaidina saldētos zirnīšus. Smalkos gabaliņos sagriež sīpolu. Nelielos kubikos sagriež bekonu.

2

Sakarsē pannu, uzlej eļļu, un uz nelielas liesmas cep sīpolus, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi. Pievieno bekonu un ļauj tam nedaudz apbrūnēt.

3

Pannas saturam pievieno zaļos zirnīšus, pārlej ar saldo krējumu un atstāj sautēties zem vāka.

4

Ik pa laikam apmaisa zirnīšus. Pievieno garšvielas un sautē kopā aptuveni 5 minūtes, līdz zirnīši kļuvuši mīksti.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !