![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/df85a680-79ab-11ed-80ba-3be48b785101.jpg?w=576&h=313)
25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gsaldēti zaļie zirnīši1 gab.sīpols150 gbekons200 mlsaldais krējums pēc garšassāls pēc garšasgaršaugu maisījums
Sagatavošana
1
Kamēr gatavo pārējās sastāvdaļas, atlaidina saldētos zirnīšus. Smalkos gabaliņos sagriež sīpolu. Nelielos kubikos sagriež bekonu.
2
Sakarsē pannu, uzlej eļļu, un uz nelielas liesmas cep sīpolus, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi. Pievieno bekonu un ļauj tam nedaudz apbrūnēt.
3
Pannas saturam pievieno zaļos zirnīšus, pārlej ar saldo krējumu un atstāj sautēties zem vāka.
4
Ik pa laikam apmaisa zirnīšus. Pievieno garšvielas un sautē kopā aptuveni 5 minūtes, līdz zirnīši kļuvuši mīksti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit