Foto: Shutterstock
Ideāla recepte steidzīgajai ikdienai. Zaļo zirnīšu sautējums kārtīgi pabaros, tam nav nepieciešamas neskaitāmas sastāvdaļas un arī gatavošanas laiks ir visai īss. Šis noteikti ir ļoti labs veids, lai atklātu, cik dažādi un gardi pagatavojami saldēti zaļie zirnīši.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
400 gsaldēti zaļie zirnīši1 gab.sīpols150 gbekons200 mlsaldais krējums pēc garšassāls pēc garšasgaršaugu maisījums

Sagatavošana

1

Kamēr gatavo pārējās sastāvdaļas, atlaidina saldētos zirnīšus. Smalkos gabaliņos sagriež sīpolu. Nelielos kubikos sagriež bekonu.

2

Sakarsē pannu, uzlej eļļu, un uz nelielas liesmas cep sīpolus, līdz tie kļuvuši caurspīdīgi. Pievieno bekonu un ļauj tam nedaudz apbrūnēt.

3

Pannas saturam pievieno zaļos zirnīšus, pārlej ar saldo krējumu un atstāj sautēties zem vāka.

4

Ik pa laikam apmaisa zirnīšus. Pievieno garšvielas un sautē kopā aptuveni 5 minūtes, līdz zirnīši kļuvuši mīksti.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!