Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Tumīgs, mazliet salds un kokosriekstiem bagāts rīsu pudiņš. Pasniedz ar mīksta mango gabaliņiem un mazliet laima sulas spirgtumam.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 mlkokosriekstu piens300 mlūdens225 grīsi60 gpūdercukurs3 ĒKkokosriekstu skaidiņas300 gmango (sagriezts gabaliņos)1 laims (sarīvēta miziņa un sula)

Sagatavošana

1

Katliņā ielej ūdeni. Pielej kokosriekstu pienu un uzvāra. Pēc tam pieber rīsus, cukuru un kokosriekstu skaidiņas.

2

Kamēr šķidrums karsts, rīsus regulāri apmaisa. Tos vāra 20 minūtes, līdz rīsi mīksti, bet kokosriekstu piens sabiezējis.

3

Pasniedz rīsu pudiņu bļodiņās, pa virsu liekot mango gabaliņus. Tos aplaista ar laima sulu un apkaisa ar laima miziņu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!