Fоtо: DELFI
Tā kā pavasaris ir atnesis ņipro gardumu – lakšus, tie jāsteidz izmantot, kur vien var. Garšaugu sviests ar lakšiem ir ļoti garšīgs smēriņš kā brokastu maizītēm, tā gaļas pildījumiem, piemēram, Kijevas kotletēs.

::recepte::

Sviestu notur istabas temperatūrā, lai tas būtu mīksts.

Lakšus noskalo, nosusina un smalki sakapā. Sviestu ieliek bļodiņā, pieber sakapātus lakšus un nedaudz sāli pēc garšas. Visu samaisa, līdz iegūts vienmērīgs garšaugu smēriņš.

Lakšu sviestu pēc tam kādu brītiņu notur ledusskapī, tad tā garša būs vēl izteiktāka.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !