Foto: Shutterstock
Ja mājās ir tikai saldētas kārtainās mīklas paciņa, divi āboli un mazliet ābolu ievārījuma, arī no šīm trim sastāvdaļām sanāks lielisks deserts. Ātri, vienkārši un ļoti garšīgi!
30Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 paciņa kārtainā mīkla āboli ābolu ievārījums vai džems

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

2

Kārtaino mīklu nedaudz izrullē, noloka aptuveni centimetru platu maliņu, uzliek uz cepamās pannas un mīklu sadursta ar dakšiņu.

3

Ābolus nomazgā, izgriež to serdi un sagriež plānās šķēlītēs.

4

Mīklas virsmu noziež ar ābolu ievārījumu vai džemu. Virsū izkārto plāni sagrieztās ābolu šķēlītes. Kad tas izdarīts, ar ievārījumu noziež arī mīklas maliņas un, ja ir vēlēšanās, arī ābolus.

5

Kārtainās mīklas kūku liek cepeškrāsnī un cep 20-25 minūtes, līdz tā zeltaina. Ēd, kamēr vēl plātsmaize silta.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!