Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Kraukšķīgas maizītes ar rikotas sieru, krāsnī ceptiem tomātiem, svaigu pesto un sulīga steika strēmelītēm. Brusketas maizītes būs ideāla uzkoda vēlās brokastīs, pusdienās, kā arī papildinās mājas branča galdu.

::recepte::

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

Katru maizes šķēlīti apziež ar tējkaroti olīveļļas un izkārto uz cepamās pannas. Liek cepeškrāsnī un apgrauzdē 10 minūtes.

Pēc tam eļļā apviļā arī ķirštomātus, saliek tos uz cepamās pannas un cep cepeškrāsnī 10-15 minūtes.

Gatavo steiku – gaļas gabaliņu apziež ar olīveļļu (1 tējkaroti) un apcep labi uzkarsētā grilpannā 3-4 minūtes no katras puses. Steika gabaliņu pirms griešanas atpūtina.

Uz katras maizes šķēles izsmērē ēdamkaroti rikotas siera, virsū liek apmēram tējkaroti pesto, tad šķēlītēs sagrieztu steiku un apceptos tomātus.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!