Foto: Publicitātes attēls
Īpašu kraukšķīgumu mājās gatavotiem panētajiem vistas gabaliņiem jeb nagetiem var piešķirt ar sadrupinātu čipsu palīdzību. Gatavos našķus var pasniegt ar mērci, veseliem čipsiem vai, piemēram, svaigajiem lapu salātiem.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vistas fileja čipsi sakulta ola milti sāls pipari eļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Fileju sagriež gabaliņos, katliņā uz lēnas uguns uzkarsē eļļu.

2

Sagatavo šķīvjus ar miltiem, sakultu olu un sadrumstalotiem čipsiem.

3

Katru filejas gabaliņu apviļā miltos, kam pievienoti pipari un sāls, tad olā, tad čipsos un liek cepties eļļā, līdz vistas gabaliņi ir zeltaini brūni.

4

Kad maltīte gatava, pasniedz ar čipsiem un iemīļoto mērci vai svaigiem lapu salātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!