25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas fileja čipsi sakulta ola milti sāls pipari eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Fileju sagriež gabaliņos, katliņā uz lēnas uguns uzkarsē eļļu.
2
Sagatavo šķīvjus ar miltiem, sakultu olu un sadrumstalotiem čipsiem.
3
Katru filejas gabaliņu apviļā miltos, kam pievienoti pipari un sāls, tad olā, tad čipsos un liek cepties eļļā, līdz vistas gabaliņi ir zeltaini brūni.
4
Kad maltīte gatava, pasniedz ar čipsiem un iemīļoto mērci vai svaigiem lapu salātiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit