Foto: Shutterstock
Pikanta un ļoti ātri pagatavojama uzkoda – turku zirņi ar "garam masala" garšvielām. Turku zirņiem var pievienot arī citas asās garšvielas pēc katra paša gaumes.
10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
bundža konservēti "Bonduelle" turku zirņi230 mlolīveļļa2 TKgaram masala garšvielas pēc garšasjūras sāls

Sagatavošana

1

Turku zirņus nokāš, noskalo un rūpīgi nosusina uz papīra dvieļa. Dziļā pannā ielej olīveļļu un uzkarsē.

2

Kad eļļa karsta, pannā saber turku zirņus un, regulāri maisot, cep aptuveni 8 minūtes, līdz tie kraukšķīgi un atvērušies. Pēc tam ar putu karoti turku zirņus izņem no pannas un saliek uz papīra dvieļa, lai notecētu liekā eļļa.

3

Kamēr turku zirņi vēl karsti, tos apkaisa ar garšvielu maisījumu un sāli.

4

Kārtīgi apmaisa, lai visi turku zirņi būtu noklājušies ar aso garšvielu.

5

Pasniedz, kamēr vēl silti.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!