Foto: Shutterstock
Zeltainas cukīni ripiņas, kuru svaigo garšu papildinās rozmarīns. Pasniedz tāpat, kā uzkodu vai kopā ar svaigiem salātiem, gaļu vai zivīm.

::recepte::

Cukīni sagriež vidēji biezās ripiņās. Pannā uzkarsē eļļu. Cukīni ripiņas saliek pannā un apber ar sāli un pipariem.

Tad pārkaisa cukīni ar rozmarīna lapiņām un cep eļļā 3-5 minūtes, līdz ripiņas zeltaini brūnas.

Pēc tam cukīni ripiņas apgriež otrādi, apkaisa ar sāli un pipariem. Cep 2 minūtes, līdz arī otra puse zeltaina.

Apceptās cukīni ripiņas saliek traukā un pasniedz ar skābo krējumu.

::!recepte::

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!