Foto: DELFI
Tie, kuri mēdz sekot līdzi dažādiem kulinārajiem blogiem un sociālu tīklu profiliem, zinās, kas ir "nice cream" jeb sasmalcinātu saldēto banānu krēms. Ja nē, pēdējais laiks iepazīties, jo "naiskrīms" patiesi ir kas dievīgs svelmainā vasaras dienā – maigs, atvēsinošs un ļoti, ļoti garšīgs. Ja neskaita saldēšanas laiku, kārums būs gatavs 5-10 minūtēs.

::recepte::

Lai pagatavotu ātro banānu saldējumu, iepriekšējā vakarā vai dažas stundas pirms tam nomizo banānus, sagriež tos nelielos gabaliņos un ievieto saldēšanai paredzētā trauciņā vai maisiņā.

Kad banāni sasaluši, tos saber blendera krūzē, virtuves kombainā vai kādā traukā, kurā tos var sasmalcināt ar rokas blenderi.

Banānus smalcina, līdz iegūta krēmveidīga, auksta masa. Tad krēmam pievieno mazliet medu saldumam un kakao pulveri. Vēlreiz visu kārtīgi apmaisa un gatavs.

Brīdinu - banānu saldējums būs tik gards, ka no bļodiņas pazudīs zibenīgā ātrumā.

::!recepte::

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!