Foto: DELFI
Sagriez kabačus vai cukīni gareniski apmēram pirksta izmēra daiviņās. Ja miziņa ir bieza, to nogriež. Liec visu lielā bļodā un sajauc ar sāli, pipariem, eļļu. Var piemest arī kādu bazilika vai timiāna šķipsniņu.
35Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
vidēji liels kabacis1 TKsāls1 TKpipari1 ĒKeļļa200 glabi kūstošs siers6 kaltēti tomāti100 gzilais siers ola ķiploka daiviņa sakapāti zaļumi

Pagatavošana

1

Sarīvē labi kūstošu sieru. Sagriez saulē kaltētos tomātus smalki un pievieno sieram. Tad pieliec olu un sasmalcinātu ķiploka daiviņu. Visu samaisi.

2

Uz pannas liec cepamo papīru. Izkārto vienā kārtā kabačus. Ar karotīti pāri vienmērīgi liec siera masu. Visu pārkaisi ar sadrupinātu zilo sieru un zaļumiem.

3

Liec pannu uzkarsētā cepeškrāsnī cepties uz 25 minūtēm.

4

Kad visa māja garšīgi smaržo un siers kļuvis zeltains, ēdiens ir gatavs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!