Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Pikanti un ātri pagatavojami vistas stilbiņi jogurta marinādē. Pasniedz ar maigu jogurta mērcīti, lai gaļa nebūtu pārlieku asa.
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
8 vistas stilbiņi1 citrona sula4 ķiploka daiviņas ingvers1 ĒKpaprikas pulveris2 ĒKgaram masala3 ĒKsaulespuķu eļļa225 mlbezpiedevu jogurts MĒRCEI:200 mlbezpiedevu jogurts0.25 gurķis1 ĒKsakapātas piparmētras citrona daiviņas pasniegšanai

Sagatavošana

1

Vistas stilbiņos ar nazi iegriež dažās vietās, lai labāk uzsūktos garšvielas. Liek palielā plastmasas vai stikla traukā.

2

Virtuves kombainā liek citrona sulu, ķiploka daiviņas, sarīvētu ingveru, paprikas pulveri, garam masala garšvielas, eļļu un jogurtu. Visu sajauc, līdz iegūta vienmērīga masa. To pārlej vistas stilbiņiem, kārtīgi apviļā, un atstāj vistu marinēties uz dažām stundām.

3

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200°C.

4

Vistu liek cepeškrāsnī, cepamajā traukā un cep 40 minūtes, līdz stilbiņi zeltaini brūni.

5

Gatavo mērci: sajauc jogurtu ar sasmalcinātu gurķi un piparmētrām. Ja mērce liekas par pliekanu, var pievienot sāli un piparus.

Pasniedz vistas stilbiņus kopā ar mērci un citrona daiviņām.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!