Foto: Shutterstock
Krāsaina recepte, ko pievienot ģimenes iecienītāko ēdienu sarakstam. Jo vārīta vista un makaroni garšo gandrīz visiem.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.Vistas fileja, novārīta2 gab.Paprika, dažādu krāsu1 gab.Puravi1 taseMakaroni gab.Šampinjoni3 ĒKOlīveļļa1 ĒKFranču sinepes pēc garšasSāls TKCukurs gab.Citronu sula

Sagatavošana

1

Makaronus novāra, kā paredzēts instrukcijā uz paciņas.

2

Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku gabaliņos. Puravu sagriež ripiņās.

3

Novārītu vistas gaļu sagriež strēmelītēs. Šampinjonus sagriež šķēlēs (vari izmantot arī marinētus šampinjonus vai meža sēnes)un apcep sakarsētā eļļā, līdz tie ir zeltaini.

4

Gatavo mērci, bļodiņā sajaucot visas sastāvdaļas.

5

Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā, samaisa un pārlej ar mērci.

Šos salātus vari pasniegt arī ar majonēzes–sinepju–krējuma mērci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!