Foto: Shutterstock
Pusdienas vai vakariņas, makaroni sātīgai maltītei vienmēr ir laba doma. Ierastie makaroni garšos pavisam citādāk, ja pagatavosi mērci no saldā krējuma un saulē kaltētiem tomātiem.

::recepte::

Novāra makaronus sālsūdenī līdz al dente, lai tie nav pavisam mīksti.

Dziļā pannā sakarsē eļļu un uz lēnas uguns apcep smalki sakapātus saulē kaltētus tomātus un sīpolu. Kad sīpoli jau apcepušies caurspīdīgi, pielej saldo krējumu un karsē 5 minūtes.

Mērcei pievieno sarīvētu cieto sieru, maltos piparus un karsē vēl 2 minūtes.

Mērcei pievieno nokāstus makaronus un samaisa.

Pasniedz ar sarīvētu sieru un svaigiem zaļumiem.

::!recepte::

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!