30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 bundžas 'Bonduelle' sarkanās pupiņas čili mērcē6 tomāti200 gmednieku desiņas500 gliellopa gaļas fileja1 sīpols1 burkāns3 ĒKtomātu pasta6 kinzas zariņi4 ĒKaugu eļļa pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Nomizo tomātus, sagriež lielos kubiņos.
2
Sīpolus un burkānus sagriež salmiņos, gaļu un desas - vidēja izmēra gabaliņos.
3
Uz lielas uguns lielā katlā ar biezu dibenu apcep desiņas 1-2 minūtes. Izņem ārā.
4
Ielej augu eļļu, 5 minūtēs apcep sīpolus un burkānus.
5
Pievieno tomātus un tomātu pastu, samazina uguni un uzvāra, tad sutina 3 minūtes.
6
Uz atsevišķas pannas ar minimālu eļļas daudzumu aptuveni 3-5 minūtēs apcep gaļu. Gaļu pievieno dārzeņiem.
7
Pievieno pupiņas kopā ar mērci, ielej buljonu. Samaisa, ļauj uzvārīties un turpina karsēt 10 minūtes.
8
Samazina uguni, pievieno desiņas, sāli un piparus. Karsē 5 minūtes.
9
Pasniedz ar zaļumiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit