Foto: Shutterstock
Sildošs un ļoti aromātisks tējas un ābolu sulas dzēriens. To vari baudīt tāpat, kopā ar kādu cepumu vai kūkas gabaliņu, vai paņemt līdzi termosā, dodoties dzestrās pastaigās.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 glāzeūdens1 glāzeābolu sula2 kanēļa standziņas4 krustnagliņas1 anīsa zvaigznīte tēja pēc izvēles2 TKmedus4 šķēlesāboli

Pagatavošana

1

Ūdeni uzvāra nelielā katliņā, pievieno tam krustnagliņas, kanēļa standziņas un anīsu. Tad pievieno tējas maisiņus vai beramo tēju un ļauj tai ūdenī ievilkties trīs minūtes.

2

Pēc tam tējas maisiņus/lapiņas izņem no uzvārītās tējas. Tajā iemaisa nesaldinātu ābolu sulu un medu. Katliņu vēlreiz uzliek uz plīts un nedaudz uzkarsē.

3

Sagatavo krūzītes – katrā ieliek pāris ābola šķēles. Visu pārlej ar nupat pagatavoto tēju.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!