30Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 sīpols2 TKolīveļļa3 ķiploka daiviņas2 burkāni85 gsarkanās lēcas1 dārzeņu buljona kubiņš1 lverdošs ūdens3 ĒKpētersīļi
Pagatavošana
1
Sīpolu smalki sakapā. To pašu izdara ar ķiploka daiviņām.
2
Katliņā uzkarsē eļļu un liek apcepties sīpolus. Tikmēr burkānus sagriež pusripiņās. Ķiplokus un burkānus pievieno sīpoliem un sutina apmēram minūti.
3
Pēc tam katlā lej verdošu ūdeni, iemaisa virumā lēcas un buljona kubiņu. Katlam uzliek vāku un zupu vāra 15 minūtes, līdz lēcas mīkstas.
4
Kad zupa gatava, nogriež plīts liesmu un iemaisa zupā sakapātus pētersīļus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit