Foto: Shutterstock
Mazliet pikanti avokado salāti ar garnelēm. Asumam salātiem pievieno Kajēnas piparu šķipsniņu, bet, lai avokado neapbrūnētu un garneles atsvaidzinātu, salātiem pievieno arī citronu sulu.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 ggarneles2 avokado1 tomāts1 ĒKcitronu sula šķipsnaKajēnas pipari pēc garšassāls1 ĒKdilles pēc garšasmajonēze pēc garšastomātu mērce

Pagatavošana

1

No čauliņām iztīrītas vārītās garneles nosusina – ja bijušas saldētas, atlaidina. Avokado un tomātus sagriež gabaliņos. Visas sastāvdaļas saber bļodā. Pārlej citronu sulu un apmaisa.

2

Salātiem pievieno sasmalcinātas dilles, Kajēnas piparus un sāli. Visu apmaisa.

3

Pagatavo mērcīti no majonēzes un tomātu mērces proporcijā 1:1 un iemaisa salātos.

Salātus pasniedz uzreiz. Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!