Foto: (c) Gards, ka nenoēsties

"Tā kā man ir ieildzis periods, kad ne pa kam negribas stāvēt pie plīts, izlīdzos ar ātri pagatavojamām receptēm no sērijas "ja jums mājās nekā nav, izņemiet no ledusskapja...". Šoreiz tiešām nebija nekā, bet bija aizķēries kūpināts lasis, saldais krējums ar pēdējo realizācijas termiņa dienu un nedaudz sākotnējo spozmi zaudējis avokado." - gardās receptes rašanās aizkulises atklāj kulinārā bloga "Gards, ka nenoēsties!" autore.

::recepte::

Novāra pastu "al dente", nokāš. Ja vēlas vairāk mērces, noliek malā kādu pus glāzi ūdens, kurā vārījās pasta.

Pannā vai lēzenā katlā liek lasi, pielej saldo krējumu, saspaidītu avokado, zaļos lociņus un dilles. Visu kārtīgi samaisa, ļauj uzkarst. Samaisa ar pastu. Pagaršo. Ja nepieciešams, pievieno pastas ūdeni krēmīgumam un nedaudz sāls.

::!recepte::

Lai gards, ka nenoēsties!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!