Foto: DELFI
Vienkārši pagatavojams, vasarīgs un izcili garšīgs - vai vajag vēl kādu iemeslu, lai pagatavotu šo kārumu?

::recepte::

Lielā bļodā lej saldo krējumu, pievieno cukuru un vaniļas cukuru, un ar mikseri puto, līdz iegūts gaisīgs putukrējums. Putukrējumam vajadzētu būt vidēji stingram, lai tas padodas smērēšanai kārtu kārtām.

Zefīrus sagriež mazākos gabalos. Zemenēm nogriež kātiņus un ogas sagriež mazākos gabalos.

Lielā bļodā vai lēzenā traukā, kurā pasniegs desertu, vispirms izkārto zefīrus, virsū zemenes un tad izsmērē putukrējumu. Tad atkal liek zefīrus, zemenes un putukrējumu. Virsējo kārtu atstāj ar putukrējumu, izdekorē ar zemenēm, piparmētru lapiņām, kumelīšu ziediem.

Liek ledusskapī uz 20-30 minūtēm ievilkties.

::!recepte::

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!