Foto: Publicitātes foto
"Restorāns 3" saimnieka un šefpavāra Ērika Dreibanta recepte.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 Balticovo brīvo vistu olas4 saujasgailenes10 jaunie kartupeļi1 ĒKsviests1 timiāna zariņš1 šalotes sīpols pēc garšassāls, pipari

Sagatavošana

1

Gailenes un kartupeļi
Uz pannas sviestā apcepam smalki sagrieztu šaloti, gailenes un iepriekš uzvārītus jaunos kartupeļus.

2

Pievienojam timiānu, kā arī pēc garšas sāli un piparus. Kad viss apcepies, pievienojam lauku zaļumus un servējam šķīvjos.

3

Ola mundierī
Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno sāli un uz lēnas uguns liek vārīties olas – bez čaumalas.

4

Olas vārām 3-5 min, un pēc tam ar putu karoti izņemam un liekam šķīvī. Pārberam ar svaigi maltiem pipariem.

#pieliecolu

Ja esi tikpat liels olu fans kā es un tavā virtuvē ir brīva vieta virtuves kombainam, piedalies konkursā #pieliecolu! Viss, kas tev jādara, ir jāpagatavo savs iecienītākais ēdiens, kurā paslēpusies ola, un jāpublicē tā savā "Facebook" profilā ar tēmturi #pieliecolu. Vairāk par noteikumiem un balvām lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!