![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/372827f0-6106-11ed-a273-cb236c007d8c.jpg?w=576&h=313)
30Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
sīpoli ķiploki pusžāvēta desa cauraudzītis vārītu ribiņu gaļa šķiņķis un citi termiski apstrādātas gaļas produkti sarkanvīns tomātu pasta vārītas sarkanās pupiņas vārīti rīsi olīveļļa pipari, sāls apelsīna daiviņas dekorēšanai
Sagatavošana
1
Sīpolus un ķiplokus sagriež gabaliņos un pannā apcep olīveļļā, lai kļūst caurspīdīgi.
2
Pievieno nelielos gabaliņos sagrieztu gaļu un desas, pasautē.
3
Pieliek pāris ēdamkarotes tomātu pastas un stiprāk pakarsē.
4
Pielej sarkanvīnu un turpina karsēt.
5
Beigās pievieno pupiņas, piparus, sāli un visu sautē.
6
Pasniedz ar vārītiem rīsiem piedevās, dekorējot ar pāris apelsīnu šķēlītēm.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit