8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
PAMATNEI:250 gPilngraudu ("Digestive") cepumi0.5 glāzecukurs0.5 sviesta paciņa PILDĪJUMAM:4 laimi4 olu dzeltenumi2 iebiezinātā piena bundžas
Sagatavošana
1
Gatavo pamatni. Cepumus smalki sadrupina (šeit palīgs būs blenderis), pievieno cukuru, pielej izkausētu sviestu. Masu kārtīgi samaisa, liek formā un kārtīgi nospiež pie formas dibena.
2
Liek iepriekš līdz 180°C sakarsētā krāsnī un cep aptuveni 10 minūtes, līdz pamatne ir viegli brūna.
3
Gatavo pildījumu. No laimiem izspiež sulu. Diviem laimiem uz smalkās rīves norīvē miziņu. Olu dzeltenumus puto, līdz iegūta viendabīga, bieza masa.
4
Pievieno iebiezināto pienu un iemaisa to, pievieno laimu sulu, sarīvētās miziņas un turpina putot vēl kādu brīdi. Tad masu lej veidnē virs izceptās pamatnes un liek krāsnī uz aptuveni 12 minūtēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit