8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1.5 kgbaklažāni1 kgpaprika1 čili pipars1 glāzeķiploku daiviņas1 glāzeeļļa2 ĒKcukurs0.5 glāze9 % etiķis2 ĒKsāls
Sagatavošana
1
Ķiplokus nomizo. Čili un paprikai izņem sēklotni. Ķiplokus, čili un papriku liek traukā, pievieno 1 ēdamkaroti sāls, cukuru, eļļu un visu sablendē viendabīgā masā.
2
Lej mērci katlā un uzvāra. Kad mērce sāk burbuļot, tai pievieno baklažānus un, kad mērce atkal burbuļo, turpina to vārīt vēl 20 minūtes.
3
Vēl karstu lej iepriekš sterilizētās burkās, aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem, apgriež ar vākiem uz leju, ietin segā un ļauj atdzist līdz istabas temperatūrai.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit