Foto: Karlīna Latsone
Rudenim piestāv smaržīgi, cepti āboli un silta kanēļa smarža. Karlīna Latsone, bloga "Ir.Bene" autore, piedāvā vienkāršu kāruma recepti, kas priecēs mājiniekus un patīkami pārsteigs ciemiņus. "Mans pēdējā laika labākais atklājums ir āboli, kas pildīti ar šķiedrvielām un proteīna bagātu musli," stāsta Latsone. "Cepšanai iesaku izvēlēties pašmāju ābolus, turklāt – pēc iespējas skābākus. Liesāka alternatīva saldajam krējumam ir bezpiedevu jogurts, savukārt medus vietā var lietot kļavu vai agaves sīrupu."

::recepte::

Sagriež ābolus uz pusēm, izņem serdi, pilda ar musli.

Izkausē sviestu, sajauc ar medu un kanēli, pārlej pāri pildītajiem āboliem un cep 180 grādos aptuveni 15 minūtes.

Noslēgumā saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru. Pārlej masu ceptajiem āboliem un pasniedz karstus.

::!recepte::

Veseli ēduši!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!