135Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 mlkokosriekstu piens, piemēram, 'Santa Maria'200 mlsaldais krējums130 gželejas cukurs1 TKvaniļas cukurs2 laimi250 gzemenes2 ĒKgrauzdētas kokosriekstu skaidiņas
Sagatavošana
1
Kokosriekstu pienu un saldo krējumu ar želejcukuru vāra apmēram pusminūti.
2
No laimiem norīvē miziņu.
3
Iemaisa vaniļas cukuru un sarīvēto laima miziņu.
4
Masu lej deserta trauciņos un liek ledusskapī apmēram uz 2 stundām sacietēšanai.
5
Papildina pannakotu ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām tieši pirms servēšanas.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit