11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
MĪKLAI:150 gmilti50 gcukurs1 neliela ola šķipsnasāls100 gsviests PILDĪJUMAM:250 gkrēmsiers4 ĒKiebiezinātais piens1 ola200 gjāņogas
Pagatavošana
1
Pagatavo mīklu, to saberžot ar pirkstiem. Kārtīgi izmīca, saveļ pikā un uz pusstundu ieliek ledusskapī.
2
Krēmsieru sajauc ar iebiezināto pienu un olu.
3
Kūku veidnītes ietauko un tajās liek sagatavoto mīklu, ar pirkstiem izspaidot groziņu formā.
4
Groziņos liek karoti jāņogu (var izmantot gan svaigas, gan saldētas jāņogas). Pārklāj to ar krēmsiera masu.
5
Veidnes liek sakarsētā krāsnī un 200 grādu temperatūrā cep 30-40 minūtes.
6
Izceptās kūciņas atdzesē, dekorē ar ogām un pārkaisa ar pūdercukuru.
*Kūku var cept arī vienā lielā veidnē.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit