Foto: Privātais ahīvs
Vislabāk saldo desu sarullēt un ielikt ledusskapī jau iepriekšējā vakarā, tad tā būs īpaši garda. Vienkārši pagatavojama našķa recepti iesaka Linda Kozlovska.
720Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 cepumu "Selga" paciņas2 marmelādes "Vijolīte" paciņas saujalazdu riekstu kodoli1 bundža iebiezinātā piena ar cukuru50 gkausēts sviests pēc garšaskakao

Sagatavošana

1

Cepumus ar rokām sadrupina mazos gabaliņos. Sagriež marmelādi nelielos gabaliņos.

2

Visu saber bļodā kopā ar riekstiem, iebiezināto pienu, sviestu un kakao. Samaisa sastāvdaļas viendabīgā masā, masu sadala divās daļās.

3

Pārliek no bļodas uz pārtikas plēves un stingri sarullē garenā desas formā.

4

Liek ledusskapī uz pāris stundām vai uz visu nakti, tad izņem, iztin no pārtikas plēves, griež šķēlēs un mielojas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!