Foto: Privātais arhīvs

Frikadeļu zupa plus kausētais siers – tā tik ir ideja! Izvāri pieclitrīgo katlu, lai varētu mieloties ar gardo zupiņu vairākas dienas pēc kārtas! Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

5 burkāni7 kartupeļi600 gcūkgaļas maltā gaļa1 ola pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari šķipsnamuskatrieksts1 paciņa kausētā siera pēc garšassīpolloki diļļu buntīte

Pagatavošana

1

Nomizo kartupeļus un burkānus, sagriež dārzeņus gabaliņos. Liek katlā, pārlej ar ūdeni un vāra, līdz dārzeņi ir puslīdz gatavi.

2

Pa to laiku sagatavo maltās gaļas bumbiņas. Gaļai pievieno olu, sāli, piparus, muskatriekstu, tad visu samīca viendabīgā masā un no masas veido bumbiņas. Liek frikadeles katlā un vāra zupu vēl aptuveni 10 minūtes, tad pievieno kausēto sieru, sakapātus zaļumus un vāra vēl 3-5 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!