20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.ziedkāposts250 gKrievijas siers3 ĒKkrēmsiers2 gab.olas pēc garšaslociņi vai citi zaļumi pēc garšascietais siers
Sagatavošana
1
Ziedkāpostu sagriež gabalos un noblanšē sālsūdenī piecas minūtes.
2
Tikmēr traukā sarīvē sieru, pievieno krēmsieru, olas un visu samaisa.
3
Ziedkāpostus izkārto cepamtraukā un virsū tiem liek sajaukto siera masu. Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādu atzīmei un cep aptuveni 7–9 minūtes.
4
Izņem no cepeškrāsns un apkaisa ar lociņiem vai citiem zaļumiem pēc gaumes. Ja ir vēlēšanās, virsū var uzkaisīt pavisam nedaudz smalki sarīvētu cieto sieru, piemēram, "Grande duro".
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit