Fоtо: Privātais arhīvs

"Šo desertu taisīju "uz dullo", izmantojot produktus, kas bija pa ķērienam, bet rezultāts izdevās ļoti gards, maigs un gaisīgs," recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

6recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

500 gbiezpiens200 gskābs krējums1 ĒKmedus75 gcukurs15 gželatīns ogas dekoram

recipe.preparation

1

Biezpienu iztrin caur sietu. Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni, uzbriedina.

2

Krējumu, biezpienu, cukuru un medu sakuļ ar mikseri viendabīgā masā.

3

Masai pievieno ogas un karsta ūdens peldē izkausētu želatīnu.

4

Masu liek formā, kura iepriekš ir izklāta ar pārtikas plēvi. Dekorē ar ogām un liek ledusskapī vismaz uz pāris stundām.

Fоtо: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !