Foto: Shutterstock
Gatavojot šo zupu, nenāksies lieki nopūlēties, tērējot pēdējos spēkus, kas vēl atlikuši pēc lustīgas līgošanas, jo lielāko daļu darba tavā vietā paveiks blenderis. Ja vēlies, lai zupa būtu atvēsināta jau uzreiz pēc pagatavošanas, ūdeni aizstāj ar ledus kubiņiem.
10Minūtes
16Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 garie gurķi redīsi300 mlbezpiedevu jogurts300 mlūdens3 ĒKcitronu sula2 ķiploka daiviņas1 pētersīļu bunte pēc garšassāls un svaigi malti melnie pipari1 TKcukurs60 mlolīveļļa1 diļļu bunte ciedru rieksti vai sasmalcināti valrieksti zaļumi gurķu šķēlītes redīsu šķēlītes olīveļļa

Sagatavošana

1

Visas sastāvdaļas sablendē viendabīgā masā, liek katliņā un atdzesē ledusskapī.

2

Zupu lej bļodiņās, pirms pasniegšanas pārslaka ar olīveļļu, dekorē ar gurķu un redīsu šķēlēm, kapātiem zaļumiem un sasmalcinātiem riekstiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!