20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
lavašs200 gkrēmsiers2 vārītas olas1 bundža konservētas skumbrijas1 sīpols pētersīļi, dilles
Sagatavošana
1
Lavašu apziež ar krēmsieru. Pārkaisa ar rīvētām olām.
2
Skumbrijas konserviem nolej šķidrumu, sasmalcina ar dakšiņu un samaisa ar sīki sakapātiem sīpoliem un zaļumiem.
3
4
Sarullē un ļauj ievilkties 1-2 stundas vai visu nakti.
5
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Iesūtīja: EXBandita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit