Fоtо: Publicitātes foto

Gatavojot lašmaizītes, parasti izmantojam baltmaizi, dāsni pārziežot to ar sviestu. Lai brokastis būtu ne vien gardas, bet arī veselīgas, baltmaizi aizstāj ar šķiedrvielām bagāto graudu maizi, bet sviestu – ar minerālvielām un vitamīniem bagāto avokado. Recepti iesaka uztura speciāliste Jevgēnija Jansone sadarbībā ar veikalu tīklu "Elvi".

15recipe.minutes
7recipe.ingredients
vidēji

recipe.ingredients

recipe.portions: 4
4 šķēlespilngraudu maize200 glaša vai foreles fileja1 gatavs avokado8 paipalu olas1 gurķis pēc garšassāls un malti melnie pipari dīgsti vai zaļumi dekoram

recipe.preparation

1

Sagriež plānās šķēlītēs zivi.

2

Notīra un ar dakšiņu samīca avokado, lai veidojas krēmīgs "avokado sviests" (tajā var palikt arī lielāki avokado gabali). Pievieno avokado masai nedaudz sāls.

3

Uzsmērē avokado masu uz maizītēm, liek virsū lasi un gurķi, pa virsu uzliekot sagrieztas vārītās paipalu olas (paipalu olas var aizstāt ar vistu olām).

4

Pārkaisa ar garšvielām, rotā ar zaļumiem un pasniedz.

Lai labi garšo!

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !