45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gsviests200 gtumšā šokolāde200 gmilti (izmantoti rudzu milti)200 gcukurs1 ĒKkakao4 gab.olas1 TKcepamais pulveris šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Sviestu un tumšo šokolādi izkausē ūdens peldē.
2
Citā bļodā sajauc miltus, cukuru, kakao, sāli un cepamo pulveri.
3
Olas iejauc sviesta – šokolādes maisījumā un pievieno sauso sastāvdaļu maisījumu. Visu rūpīgi izmaisi.
4
Masu lej ar cepampapīru izklātā pannā. Bagātīgi uzber brūklenes (der arī dzērvenes), ar karoti tās nedaudz iespaidi mīklā un šauj līdz 180 grādiem uzkarsētā krāsnī.
5
Cep aptuveni pusstundu.
6
Gatavu sagriez nelielos gabaliņos.
Ņem gardo brauniju līdzi piknikā uz mežu vai nes uz darbu kolēģiem, kas ēdīs gardu muti un slavēs.
Recepti iesaka gardēde Kristīne Melne.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit