Saldējumam nav gadalaiku ierobežojuma. Jo tas ir tik kārdinošs. Un to var apēst tik daudz! Fitnesa treneres Līgas Dziļumas radītā našķa recepte patiks un garšos arī tiem, kas ievēro veselīgu dzīvesveidu un apmeklē sporta zāli skaista auguma saglabāšanai.
10Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

5 gab.vidēja izmēra banāni1 ĒKzemesriekstu sviests bez piedevām (karote ar kaudzi)4 ĒKkakao pulveris

Pagatavošana

1

Banānus sagriez gabaliņos un sasaldē, turot saldētavā aptuveni 5–6 stundas vai pat visu nakti.

2

Pusi no saldētajiem banāniem kopā ar zemesriekstu sviestu liec virtuves kombainā un sablendē ar smalcināmo asmeni, līdz veidojas viendabīga saldējuma masa. Masu liec traukā.

3

Sablendē atlikušos banānus kopā ar kakao, līdz veidojas šokolādes saldējuma masa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!