30Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gpenne pasta120 gķirštomāti saujabazilika lapiņas60 ggrauzdēti Indijas rieksti100 mlkokosriekstu piens vai saldais krējums150 grīvēts mocarella siers šķipsnasāls pēc garšaspipari šķipsnabrūnais cukurs šķipsnačili pārslas olīveļļa cepšanai
Sagatavošana
1
Verdošā ūdenī, kam pievienots nedaudz sāls un olīveļļa, liec pastu un vāri, līdz tā gatava. Nokās.
2
Ķirštomātus pārgriez uz pusēm.
3
Baziliku sablendē ar sāli, pipariem, čili un kokosriekstu pienu.
4
Uzkarsē pannu ar olīveļļu un liec cepties tomātus, pievieno šķipsnu brūnā cukura un cep 6–8 minūtes.
5
Tad pievieno Indijas riekstus, sāli, piparus, čili pārslas, izvārīto pastu, bazilika pesto, kārtīgi samaisi, pārber ar sieru un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit