Foto: Privātais arhīvs
Maigās kūciņas pagatavojamas vien no četrām sastāvdaļām, tomēr baudījums būs vienreizīgs. Izmanto glazūras šokolādi, kas uzreiz sacietē. Šī recepte būs pa spēkam katram saldummīlim, un to iesaka gardēde Sindija Ozoliņa-Ermiča.
30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gkokosriekstu skaidiņas500 giebiezinātais piens glazūras baltā šokolāde kaltētas avenes un zemenes

Sagatavošana

1

Sajauc iebiezināto pienu ar kokosriekstu skaidiņām.

2

Izveido tīkamu kūciņu formu.

3

Liec saldētavā 15–20 minūtes.

4

Tikmēr izkausē šokolādi.

5

Ņem kūciņas ārā no saldētavas un mērcē šokolādē.

6

Dekorē ar kaltētām ogām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!